Reacties

kind kijkt door een kier

Reacties van deelnemers aan de
1000dagen Coach® Opleiding

“Ik vond de opleidingsdagen erg interessant. Alle dagen waren afwisselend maar de theorie van alle dagen sloten goed bij elkaar aan en zorgen voor een mooi over all beeld van de ontwikkeling van een baby en ouders. Ik heb meer focus voor de ontwikkeling vanaf conceptie en de baby. Ik merk ook dat ik de gezinnen met jongere kinderen nu meer naar mij toe trek en dat ik bij oudere kinderen nieuwsgieriger ben hoe de eerste jaren zijn verlopen. Hier vraag ik dan ook specifiek naar uit.”  

“We hadden een leuke groep, warm welkom, heerlijk lunchbroodjes. Open sfeer, ruimte om naar elkaar toe te groeien. Inspirerende dagen waar ik altijd blij van thuis kwam. In mijn werk merk ik dat ik praktischer ben gaan denken en meer aan het doen ben in plaats van alleen maar te praten.  Ook ben ik hechting-sensitiever gaan kijken naar cliënten, collega’s en… iedereen eigenlijk. Ik voel mij zekerder in mijn kennis over omgaan met stress bij moeders en kinderen. Ik krijg vaker te horen dat ik tips geef waar andere professionals nog niet over gesproken hebben.”  

“Ik vond de opleiding prettig en leerzaam. Goed van opbouw en structuur. Op dit moment werk ik nog niet met de 1000 dagen doelgroep, maar ik heb in mijn huidige werk al wel wat onderwerpen terug laten komen. Denk aan reflexen, hechting en massage. Ik let nu meer op hoe het gaat met voeding. Maar ook vraag ik bij de ouders meer over het verloop van de zwangerschap en hun voorouderlijk besef. Ik kijk ook naar spiegelgedrag van kinderen. Mijn blik van kijken is verruimd en mijn tools zijn breder geworden om in te zetten.” 

“Ik vond de opleiding leuk, motiverend en ik heb veel geleerd. Ik vond alles interessant. Ik ben me nog bewuster van de eerste levensfase. Ik voel me zekerder en weet er nu meer over waardoor ik met nog meer passie lesgeef.”

“Door de opleiding ben ik me continue bewust van wat handelen betekend in het jonge leven van een kind en kan ik niet meer ‘gewoon’ luisteren naar verhalen of een terloops advies geven. Zeker in mijn vak als Doula geef ik continue antwoorden met een gelaagdheid. Bij een geplande keizersnede bijvoorbeeld. Ik weet nu dat er vanuit het kindje behoefte is aan het uitdoven van bepaalde reflexen. Door vooraf al met de ouders een massagetechniek aan te leren en deze in de verwachtingen te integreren kunnen we dit al ondervangen.”

1000dagen Coach® Opleiding in beeld

Contact | KvK 32098827 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | GonBa websites

1000dagen Coach® Opleiding