Docenten

Team 1000dagen Coach® Opleiding

Carla Muijsert-van Blitterswijk Docent en oprichter van 1000dagen Coach® Opleiding

Carla Muijsert-van Blitterswijk

Het voorkomen van problematiek bij kinderen is haar levenslange passie. Carla is directeur van Stichting WelZijn Kinderen. Ze werkt als docent bij de opleiding ‘Kindercoach in het onderwijs’ van InHolland Academy en de Kind in Kracht Kindercoach Opleiding.
In 2019 creëerde ze de 1000dagen Coach® Opleiding,  een opleiding voor professionals die zich willen specialiseren in het welzijn van kinderen vanaf de conceptie tot het derde levensjaar.
‘Daar valt wat betreft het welzijn van kinderen de meeste winst te behalen!’

Ellen Bulder is 1000dagen coach en een van de docenten van deze opleiding

Ellen Bulder

Ellen is lichaamsgericht baby- en kindertherapeut, MNRI Reflexintegratie Specialist, doula en docent bij de 1000 dagen Coach® Opleiding en de 1000dagen Babycoach® Opleiding.
In haar praktijk Ademruimte in Capelle aan den IJssel zet ze zich met een warm hart in voor baby’s en jonge kinderen waarbij er zorgen zijn over hun ontwikkeling. Daarbij helpt ze ook ouders om het gedrag van hun kinderen beter te begrijpen.
Ellen combineert in haar praktijk verschillende lichaamsgerichte therapieën met de inzichten uit de pre- en perinatale psychologie. Ze heeft veel ervaring in het werken met baby’s met reflux, ontroostbaar huilen, slaapproblemen en het overslaan van mijlpalen. Ook helpt zij premature baby’s en jonge kinderen met hersenschade of andere beperkingen tot ontwikkeling te komen. Naast het werk met haar cliëntjes en hun ouders geeft Ellen lezingen en training aan zorgprofessionals en andere belangstellenden. Ze schrijft regelmatig artikelen op haar Facebook-pagina waarin ze de ervaringen deelt uit haar praktijk en meer vertelt over de impact van geboorte op de verdere ontwikkeling.

Jeanette Sjardijn-Brandse een van de Docenten 1000dagen Coach® Opleiding

Jeanette Sjardijn-Brandse

Jeannette is moeder van vier kinderen en coach. Met haar praktijk GevoeligSterk richt zij zich vooral op ouders en kinderen van deze tijd. Daarnaast heeft Jeanette nog een bedrijfstak gericht op life- en ondernemerscoaching voor volwassenen. In de beide takken van coaching staat vooral het kunnen en durven zijn van jezelf centraal. Oude, niet meer dienende patronen word je door spiegelende coaching bewust. Vrijmaken gebeurt door een combinatie van innerlijk kind werk en systemische coaching, waarbij er ook aandacht mag zijn voor het voorouderlijk besef. Zo ontstaat er meer ruimte voor het ontdekken én inzetten van eigen en unieke talenten.

Jolenta Lavell een van de Docenten 1000dagen Coach® Opleiding

Jolenta Lavell

Jolenta werkte 23 jaar als kinderverpleegkundige in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Om méér te kunnen betekenen voor kinderen en ouders besloot ze kindertherapeut te worden. Ze studeerde aan het Europees Instituut voor Psychosociale Educatie en volgde de opleiding oplossingsgerichte kindertherapie bij Solutions Institute. Aan de Interactie-Academie in Antwerpen volgde ze de opleiding systemisch werken met kinderen, jongeren en gezinnen. Jolenta is gecertificeerd voor de training Rots & Water en gespecialiseerd in het onderwerp hechting. Sinds 2005 heeft ze een eigen Kinderpraktijk Lavell. “Mensen beschikken over een groot vermogen om hun leven zelf vorm te geven. Het inspireert mij om hen daarbij te ondersteunen.”

Judith Chopin-Duijn een van de Docenten 1000dagen Coach® Opleiding

Judith Chopin-Duijn

Judith is moeder van drie kinderen en is vanuit haar eigen bedrijf Kidstimecoaching tolk Nederlandse Gebarentaal, trainer baby- en kindergebaren voor o.a. Gebarenstem en kindercoach (opgeleid bij KIK Opleidingen). Judith geeft via cursussen, workshops en coaching de methode Baby- en kindergebaren door aan ouders en leerkrachten. Deze methode geeft ouders, verzorgers en leerkrachten een middel in handen om een sterk fundament te leggen in de basisinteractie met hun jonge kinderen. Eenmaal gewend om dagelijks het gesproken woord te ondersteunen met gebaren, ontstaat een dieper contact, begrip en vertrouwen tussen kind en volwassene. Hierdoor kunnen problemen waaraan onbewuste miscommunicatie ten grondslag ligt worden voorkomen.

Karin Beumer is 1000dagen coach en een van de docenten van deze opleiding

Karin Beumer

Na een loopbaan van reclame/marketing via onderzoek naar onderwijs, startte Karin in 2006 haar eigen bedrijf Dreumeland. Het begon met Shantala babymassagecursussen en peuteryoga aan particulieren. In de loop van de tijd breidde dit zich uit tot een compleet pakket waaraan haar klanten van zwangerschap tot het begin van de lagere school mee kunnen doen. De nadruk ligt altijd op de verbinding tussen ouder en kind.

Sinds 2008 geeft Karin ook docentenopleidingen. In eerste instantie alleen scholingen tot docent babymassage. Later kwamen daar ook de scholingen tot baby- en peuteryoga bij. Deze gaf ze onder andere bij de kinderyoga academie Jip & Jan in Almere. Deze scholingen en meer geeft Karin nu vanuit haar eigen locatie in Utrecht.

Sinds 2020 werkt Karin mee aan een onderzoek van TNO naar het effect van babymassage op de hechting in interventie-situaties. Een interessant onderzoek dat een stimulans kan zijn voor meer babymassage! Begin 2024 weten we de resultaten.

Rob Muijsert Docent 1000dagen Coach® Opleiding en eigenaar De Werkloods

Rob Muijsert

Rob is psycholoog en in 2015 voor het eerst in aanraking gekomen met het onderwerp epigenetica. De wondere wereld van vast en flexibel DNA en de invloed ervan op de ontwikkeling van kinderen fascineert hem. Deze fascinatie probeert hij over te brengen op de deelnemers aan de opleiding.
‘Echt beseffen hoeveel invloed epigenetische veranderingen kunnen hebben op de kwaliteit van leven is essentieel in de rugzak van een 1000dagen Coach®’.

Contact | KvK 32098827 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | GonBa websites

1000dagen Coach® Opleiding