Docenten 1000dagen Coach® Opleiding

Aileen de Vogel een van de Docenten 1000dagen Coach® Opleiding

Aileen de Vogel

Met veel passie begeleidt Aileen de Vogel in haar diëtistenpraktijk vrouwen en hun partners naar een gezondere levensstijl. Als allround diëtist met specialisaties in vruchtbaarheid, zwangerschap en overgang zet zij zich in voor vrouwengezondheid. Naast haar eigen praktijkruimte heeft zij een unieke samenwerking met verloskundigen en gynaecologen. Wist je dat Aileen ook initiatiefnemer en oprichter is van vereniging Vrouw en Vruchtbaarheid. 
Aileen geeft met veel plezier les en begeleiding aan studenten over haar vak.
In haar vrije tijd is Aileen vaak bezig met haar hobby; de jaren 50. Leuke outfits worden met zorg uitgezocht en prachtige kapsels die ze zelf maakt om in stijl bij een bandje te kijken. “Het mooiste aan deze stijl vind ik dat het juist het mooie van ons lichaam accentueert, welke maat je ook hebt!”

Carla Muijsert-van Blitterswijk Docent en oprichter van 1000dagen Coach® Opleiding

Carla Muijsert-van Blitterswijk

is naast moeder en oma, schrijfster van een aantal boeken over de kinderen van deze tijd en wat ze van ons nodig hebben in het gezin, het onderwijs en de hulpverlening. Het voorkomen van problematiek bij kinderen is haar levenslange passie. In de opleidingen waarbij ze betrokken is ligt haar focus op kwaliteits- en oplossingsgericht omgaan met kinderen en een andere, meer positieve, visie op hun gedrag. Carla is mede-oprichter van Stichting Nieuwetijdskinderen (1997-2007) en oprichter/ voorzitter van Stichting WelZijn kinderen (2007-heden). Ze werkt als docent bij de opleiding ‘Kindercoach in het onderwijs’ van InHolland Academy (2010-heden) en de Kind in Kracht Kindercoach Opleiding (2011). In 2019 maakte ze de volgende stap: het creëren van een opleiding voor professionals die zich willen specialiseren in het welzijn van kinderen vanaf de conceptie tot het derde levensjaar, de 1000dagen Coach® Opleiding en het landingsplatform Kansrijke Start. Een logische stap volgens Carla, want ‘daar valt wat betreft het welzijn van kinderen de meeste winst te behalen!’ 

Carla Van Wensen Docent 1000dagen Coach® Opleiding en eigenaar praktijk Kind in Evenwicht

Carla van Wensen

Heeft van haar liefde voor het kind haar werk kunnen maken, is zelf moeder van twee dochters, auteur van diverse help- en doeboeken​, Integraaltherapeut/fysio- en manueeltherapeut, met als specialisatie kinderen en baby’s. Ze werkt in haar eigen praktijk in Limmen en geeft daarnaast workshops en lezingen. Het onderwerp: ‘Bewegen en het brein en de invloed op het denken-voelen-doen’ laat haar hart sneller kloppen. Carla pleit voor een ‘brede’ kijk op kinderen en jongeren met als hoogste ideaalbeeld een samenwerking tussen de reguliere – en andere geneeswijzen.

Jeanette Sjardijn-Brandse een van de Docenten 1000dagen Coach® Opleiding

Jeanette Sjardijn-Brandse

Jeannette is moeder van drie kinderen en coach. Met haar praktijk GevoeligSterk richt zij zich vooral op ouders en kinderen van deze tijd. Daarnaast heeft Jeanette nog een bedrijfstak gericht op life- en ondernemerscoaching voor volwassenen. In de beide takken van coaching staat vooral het kunnen en durven zijn van jezelf centraal. Oude, niet meer dienende patronen wordt men door spiegelende coaching bewust. Vrijmaken gebeurt door een combinatie van o.a. innerlijk kind werk en systemische coaching waarbij ook aandacht voor het voorouderlijk besef. Zo ontstaat er meer ruimte voor het ontdekken én inzetten van eigen en unieke talenten.

Jolenta Lavell een van de Docenten 1000dagen Coach® Opleiding

Jolenta Lavell

Jolenta werkte 23 jaar als kinderverpleegkundige in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Om méér te kunnen betekenen voor kinderen en ouders besloot ze kindertherapeut te worden. Ze studeerde aan het Europees Instituut voor Psychosociale Educatie en volgde de opleiding oplossingsgerichte kindertherapie bij Solutions Institute. Aan de Interactie-Academie in Antwerpen volgde ze de opleiding systemisch werken met kinderen, jongeren en gezinnen. Jolenta is gecertificeerd voor de training Rots & Water en gespecialiseerd in het onderwerp hechting. Sinds 2005 heeft ze een eigen Kinderpraktijk Lavell. “Mensen beschikken over een groot vermogen om hun leven zelf vorm te geven. Het inspireert mij om hen daarbij te ondersteunen.”

Judith Chopin-Duijn een van de Docenten 1000dagen Coach® Opleiding

Judith Chopin-Duijn

Judith is moeder van drie kinderen, is vanuit haar eigen bedrijf Kidstimecoaching tolk Nederlandse Gebarentaal, trainer baby- en kindergebaren voor o.a. Gebarenstem en kindercoach (opgeleid bij KIK Opleidingen).
Judith geeft via cursussen, workshops en coaching de methode Baby- en kindergebaren door aan ouders en leerkrachten. De methode Baby en kindergebaren geeft ouders, verzorgers en leerkrachten een middel in handen om een sterk fundament te leggen in de basisinteractie met hun jonge kinderen. Eenmaal gewend om dagelijks het gesproken woord te ondersteunen met gebaren, ontstaat een dieper contact, begrip en vertrouwen tussen kind en volwassene waardoor veel problemen waaraan onbewuste miscommunicatie ten grondslag ligt, worden voorkomen.

Marije de Vries-de Vor een van de Docenten 1000dagen Coach® Opleiding

Marije de Vries-de Vor

Marije is moeder van vier zonen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Getrouwd met Evert. “Naast ons transportbedrijf en mijn werk in het ziekenhuis op de polikliniek oogheelkunde geef ik cursussen babymassage. Toen onze jongens wat kleiner waren, ben ik een periode gestopt met het werk buitenshuis. Ik heb me toen vooral gericht op ons gezin en aan de lijve ondervonden, dat opvoeden een hele kunst is! En nu nog steeds. Bij onze eigen kinderen heb ik zelf de cursus babymassage gevolgd en was daar erg enthousiast over. Later besloot ik om de opleiding tot babymassage docent te gaan volgen. Inmiddels geef ik nu al weer 4 jaar de cursus babymassage in onze eigen woonplaats.”

Rob Muijsert Docent 1000dagen Coach® Opleiding en eigenaar De Werkloods

Rob Muijsert

Rob is specialist in lean leiderschap. Hij is tevens arbeids- en organisatiepsycholoog en verzorgt vanuit zijn bedrijf De Werkloods trainingen op het terrein van leiderschap voor managers en leidinggevenden in het bedrijfsleven. Hij ervaart het als een uitdaging om iedereen in een organisatie mee te krijgen in het scheppen van een verbeterklimaat. Coaching doet Rob Muijsert voor toptalenten die vorm willen geven aan hun eigen groeipad en voor mensen die tijdens reorganisaties het overzicht kwijt dreigen te raken. Rob is tevens trainer bij de KIK Kindercoach Opleiding. Daar geeft hij vorm aan zijn passie om kinderen, jongeren en volwassenen in hun eigen kracht te zetten.

KvK 32098827 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | GonBa websites

1000dagen Coach® Opleiding